Digitaal Spreekuur

Ook tijdens de coronacrisis zit de digitale wereld niet stil. Nu veel organisaties gesloten zijn en mensen thuis moeten werken, is dit misschien wel het uitgelezen moment om oude plannen voor digitalisering af te stoffen en er ermee aan de slag te gaan!

Bent u er bijvoorbeeld niet zeker van of de plannen nog actueel zijn, loopt u vast in de uitvoering, heeft u hulp nodig bij subsidieaanvragen, of wilt u een heel nieuw plan maken? Dan kunt u altijd een beroep doen op de Digitaal-Erfgoedcoach Noord-Holland.

Daarom hou ik elke woensdag tussen 11.00 en 12.00 uur Digitaal Spreekuur op Skype. Tijdens het spreekuur kunt u hier zonder afspraak terecht met kleine en grotere vragen, via de chat of (video-) bellen. Als een antwoord wat meer tijd kost en er mensen in de wacht staan, maken we meteen een afspraak om het gesprek later uitgebreid voort te zetten.

De link om het aan te sluiten bij het spreekuur wordt gedeeld op Twitter en Facebook. Indien het spreekuur niet door gaat wordt dat ook daar gemeld. 

Maakt u liever een afspraak, of belt u liever gewoon via de telefoon?

Maandag t/m donderdag ben ik natuurlijk ook gewoon bereikbaar via t: 0615447995) en e: digitaal-erfgoedcoachNH@outlook.com.